Deze website maakt gebruik van diensten van Google voor het tonen van advertenties en het bijhouden van bezoekersstatistieken. Google kan hiermee uw surfgedrag volgen. Zie voor meer informatie het privacybeleid van Google. Via Your Online Choices kunt u zich afmelden voor gepersonaliseerde advertenties. Deze melding verbergen.

Donatie

Vind je PHPBoek nuttig? Overweeg dan een donatie. Zelfs een klein beetje helpt om PHPBoek ook in de komende jaren gratis beschikbaar te houden!

Klik op onderstaande knop om een donatie via PayPal te doen. Je kunt zelf kiezen welk bedrag je wil geven.

Per donatie trekt PayPal 1,5% + €0,35 verwerkingskosten af.

Hoewel PHPBoek natuurlijk gratis is, is het maken en in stand houden ervan dat niet. Er zit al snel een paar honderd uur in het schrijven van PHPBoek en alle voorbeelden. Daarnaast zijn er maandelijks kosten voor de hosting en de domeinnaam voor PHPBoek. En die advertenties? Die brengen al jaren niet meer genoeg op om uit de kosten te komen. Iets met ad-blockers (en terecht, ik heb er zelf ook een). Je donatie helpt om PHPBoek voor iedereen gratis te houden én kan het schrijven van nieuwe hoofdstukken ondersteunen!

Lijst van Helden

Ben jij een held die PHPBoek helpt voortbestaan? En wil je daar best wel wat waardering voor terug? Dan kun je een vermelding krijgen op deze pagina met je eigen naam of je bedrijfsnaam én een link naar je website. Stuur hiervoor na je donatie een mail naar jasper[apenstaartje]phpboek[punt]net en geef hierin aan hoe je vermeld wil worden.